Защо Möller's?

Доверена добавка с омега-3 от поколения

От 1854 г. ние поддържаме и осигуряваме ежедневните нужди на скандинавските семейства от омега-3 с най-чисто качество.

Една лъжица на ден е всичко, от което се нуждаете!

Норвежко доказано здравеопазване от 1854 г

Съществена част от редовната диета на норвежците от 1854 г

Маслото от черен дроб на треска на Möller’s е използвано и одобрено от норвежките семейства от поколения. Днес Möller’s все още е основна част от редовната диета на норвежците и е номер 1 марка омега-3 в Норвегия.

Произведен от 100% дива североизточна арктическа треска

Уловен и произведен в Норвегия

Möller’s е 100% норвежки продукт, добит и произведен в Норвегия, използвайки само най-висококачествени съставки. Черният дроб на треска е известен със своето богатство на омега-3 мастни киселини и витамин А и D

Отлично качество и контрол

Най-високо качество и контрол

Цялото масло, което използваме, е старателно почистено и рафинирано в няколко стъпки и контролирано до осем пъти по време на целия процес. Всички продукти на Möller’s следват строгите стандарти за свежест, определени от Codex Standard for Fish oils и GOED (Глобална организация за EPA и DHA Omega-3s) (www.goedomega3.com)

Награден вкус

Носител на наградата за превъзходен вкус 2024 г

От няколко години маслата от черен дроб на треска на Möller’s са отличени с наградата за превъзходен вкус от Международния институт за вкус в Брюксел, Белгия.

Напълно проследими

Напълно проследими

Möller’s е сертифицирана от Friend of the Sea. Friend of the Sea е една от най-важните международни организации с нестопанска цел за сертифициране на продукти, произхождащи от устойчив риболов.

Всичко уловено се използва

Всичко уловено се използва

Черният дроб на треска е вторичен продукт, като по този начин допринася за оползотворяването на цялата риба. Всеки остатък от преработката се използва за биогориво и храна за животни. Чрез производството на вторични продукти от странични продукти нашата верига за доставки е наистина затворена!

Möller's е експерт в областта на морските масла, богати на омега-3

Дългата ни история ни даде уникални познания за най-добрата суровина, къде да я намерим и как трябва да бъде обработена, за да осигури страхотен вкус и чисти продукти.

Продуктите на Möller’s са произведени от мазна риба, изключително богата на омега-3. Най-важните омега-3 мастни киселини са EPA и DHA, които се намират в нашите продукти от черен дроб на треска и рибено масло.

Качество и контрол по цялата верига на стойността

Треската, използвана в продуктите на Möller’s с масло от черен дроб на треска, се лови с малки традиционни риболовни кораби в студените и чисти води на Лофотен, Вестеролен и по северното крайбрежие на Норвегия.

Рибата се обработва в рамките на 24 часа след улова, за да се гарантира най-високо качество и свежест. По-късно маслото се транспортира до нашата фабрика в Осло за по-нататъшни проверки за контрол на качеството, след което се налива в нашите емблематични стъклени бутилки и се изпраща до нашите потребители по целия свят.

Защо трябва да приемате масло от черен дроб на треска на Möller's всеки ден!

Маслото от черен дроб на треска на Möller’s е естествен източник на омега-3 и също така съдържа витамини A, D и E, които поддържат вашата имунна система, мозъка, сърцето и зрението.

Историята на Лофотен

Традиция
Легендарният риболов в Лофотен и Вестеролен е гръбнакът на съществуването на този регион от хиляди години.

Прясна риба
Североизточната арктическа треска (Skrei) мигрира стотици километри в Баренцово море от полярните ледове до предпочитаното местообитание за хвърляне на хайвер – Лофотен и Вестеролен.

Чистота
В продуктите на Möller’s се използват само най-висококачествени съставки, благодарение на изключително стриктната система за контрол на качеството.