Möllers Капсули
Хранителна добавка
Möller’s Форте Омега-3 с рибено масло от дроб на треска осигурява необходимия дневен прием на Омега-3 мастни киселини и витамини A, D и E. Идеална комбинация от концентрирано рибено масло и масло от дроб на треска, обитаваща най-чистите арткически води на Норвегия.
УПЪТВАНЕ
Спомага за поддържане на добро здраве и подсилва имунитета!
2 капсули/ден, препоръчителния дневен прием, съдържат 900 mg концентрирано рибено масло и 300 mg масло от дроб на треска, богати на есенциални Omega-3 (DHA and EPA) мастни киселини, както и на Витамин D – 400 IU и Витамин E – 10 mg. EPA и DHA мастни киселини допринасят за нормалната сърдечна функция*. DHA допринася за добро зрение и нормална мозъчна функция**.
Подпомага нервната и сърдечно-съдовата система!
Научно доказано е, че EPA и DHA Омега-3 мастни киселини допринасят за нормалната сърдечна функция*. DHA допринася за добро зрение и нормална мозъчна функция**. Витамин D допринася за усвояването на Калций в организма, който отговаря за здравината на костната система.
*резултати, получени в следствие на дневен прием от 250 mg EPA и DHA мастни киселини
** резултати, получени в следствие на дневен прием от 250 mg DHA мастни ки селини
ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ
Препоръчителен дневен прием за възрастни и деца над 6 години: 2 капусли дневно, приети с достатъчно вода или друга течност.
*препоръчителна дневна доза според Директива 2008/100/EC
НОРВЕЖКО КАЧЕСТВО ОТ 1854 г. НАСАМ
Ние от Möller’s не правим компромиси с качеството. Нашето рибено малсо от дроб на треска се извлича от свежа арктическа треска, обитаваща най-чистите, ледени води на Лофотен, Норвегия. Ние сме посветени на работата си с цел да Ви подсигурим най-добрите продукти за Вашето здраве от 1854 г. насам, когато норвежкият фармацевт Петер Мьолер значително подобрява производството на рибено масло от дроб на треска. Неговото нововъведение в производствения процес – с пара, което се използва и до ден днешен, позволява маслото да остане чисто и да се запазят всички ценни качества на Омега-3 мастните киселини и Витамините D и E.